Wie is Annemiek Boxtart?


Mijn naam is Annemiek Boxtart, 52 jaar en ik woon samen met drie 3 honden, acht kippen en een haan in het mooie Alphen in de provincie Gelderland.

Oorspronkelijk kom ik uit de gezondheidszorg waar ik een aantal jaren met kinderen met een verstandelijke beperking heb mogen werken. Na een langdurige ziekte en een scheiding heb ik de beslissing genomen nooit meer afhankelijk van iemand anders te willen zijn. Niet van een partner, maar zeker ook niet van werkgever.
In 2002 nam ik dan ook de beslissing om voor mijzelf te beginnen en heb ik samen met een compagnon een aantal bedrijven in de financiële dienstverlening opgestart. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan totdat ik er op een gegeven moment achter kwam dat ik toch weer helemaal vast in een keurslijf zat, de agenda mijn leven regeerde en ik ontzettend veel stress had. Mijn inkomen was volledig afhankelijk van mijn inzet en dat was niet wat ik wilde. Die ratrace daar wilde ik uit.


Overnieuw nam ik een beslissing;
Dit moest en zou anders kunnen.
Hoe?
Daar had ik geen idee van, maar ik nam wel de beslissing.


Op dat moment kwam Netwerk Marketing op mijn pad. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar was zeer verrast door de enorme mogelijkheden die het mensen te bieden heeft. Althans wanneer je gemotiveerd bent om daadwerkelijk je leven in positieve zin te veranderen.
Ik ben gestart omdat het ontzettend veel kansen biedt en het eigenlijk alles in zich heeft waar ik naar op zoek was. Deels vanuit huis werken, mijn eigen tijd indelen, niet geregeerd worden door mijn agenda en een inkomen opbouwen waarbij de inkomsten een passief karakter gaan krijgen.

Mijn werk bestaat eruit om anderen dezelfde kans te bieden en hen te begeleiden hun doelen te realiseren. Daar word je toch blij van!
Gaat dit vanzelf? Nee. Voor niets gaat de zon op.
Maar als je echt een duidelijk doel voor ogen hebt, kan ook jij financieel onafhankelijk worden en volledige vrijheid ervaren. Dit is mogelijk wanneer je een dupliceerbare en simpele werkwijze hanteert en snel leert van ervaren collega’s en je coachable opstelt.